ATAAF Girona ÀREA PROFESSIONAL  
   
 
 
   
29DES11

REDERMIC

LA ROCHE-POSAY PRESENTA REDERMIC (R)

 Corrector antiedat amb Retinol Pur i d'Alliberament Progressiva.

 Divendres passat, La Roche-Posay presentar a la premsa el seu corrector dermatològic antiedat-intensiu amb Retinol Pur i amb Retinol d'Alliberament Progressiva (LP), que no produeix intoleràncies: Redermic [R].

 La idea de La Roche-Posay a l'hora de crear aquest producte és que tingués una de les molècules més eficaces com és el Retinol Pur, un ingredient actiu dermatològic de referència per combatre l'envelliment, i que no provoqués intoleràncies, sobretot en les pells sensibles. Leonor Prieto, directora científica de La Roche-Posay, va confessar que una de les assignatures pendents dels seus laboratoris era treballar amb el Retinol, que la forma cosmètica més activa de la vitamina A, naturalment present en el cos. A ella, les cremes amb Retinol sempre li havien donat "respecte".

 El resultat obtingut amb Redermic [R] és màxima eficàcia antiedat sense intoleràncies. Aquesta crema té un 0,1% de Retinol Pur, la concentració més alta que pot donar-se sense que produeixi irritació, i un 0,3% de Retinol d'Alliberament Progressiva (LP), també conegut com linoleato de Retinol. Aquest està format per una cadena de Retinol Pur i una d'Àcid linoleic. En contacte amb l'epidermis es separen, alliberant el principi actiu d'una manera més gradual i precisa. Aquest alliberament progressiva permet aportar una dosi òptima mentre que es respecta el llindar de tolerància de la pell.

 Prieto va assegurar que s'obtenen resultats després de vuit setmanes d'ús. "Es pot emprar sol. Per a les pells grasses i normals va fenomenal. Per a les pells més seques, es pot combinar amb una crema hidratant. L'ideal és usar-la per la nit. Està pensada especialment per a dones de més de 50 anys o per a les que ronden els 35 i que no s'han cuidat o han estat molt exposades al sol. Els homes igualment se la poden aplicar, ja que és molt neutra i s'absorbeix molt bé gràcies a la seva textura ultralleugera ", va explicar.

 
   
12DES11

Pastillas contra el dolor ajeno

Almiron 4, creixement òptim pels nens entre 2 i 3 anys

 
   
29DES11

PRARANÔM

PRARANÔM PRESENTA OLEOCAPS 8, PER ELIMINAR LES TOXINES

 Aquestes càpsules són naturals i representen la validació científica de les preparacions empíriques dels nostres avantpassats.

 Oléocaps 8 és un nou producte totalment natural creat especialment per ajudar el nostre cos a purificar-se de manera natural. Ho ha desenvolupat Pranarôm, laboratori especialitzat en aromateràpia científica i expert en olis essencials 100% purs i naturals, que ho recomana per mantenir regularment l'activitat dels emuntoris, per tal d'evitar que s'obstrueixin i activar el seu funcionament.

 Oléocaps conté en la seva formulació menta piperita, romaní, a més d'olis essencials de rellevista i api, una combinació que ha demostrat la seva alta eficàcia en l'eliminació de toxines acumulades, gràcies a la seva capacitat de purificar, estimular i protegir els òrgans i teixits pels quals l'organisme expulsa a l'exterior el que li resulta tòxic.

 Oléocaps 8 es presenta en pot de 30 càpsules de gelatina marina.

 
   
21DES11

Pastillas contra el dolor ajeno

PASTILLAS CONTRA EL DOLOR AJENO", LA SOLIDARITAT LES FARMÀCIES

 Metges sense Fronteres busca solucions per ajudar contra patologies que afecten a moltes persones, per això fa un temps han nascut les "Pastillas Contra el Dolor Ajeno". S'han venut més de 100 mil caixes a Galícia i moltes més a la resta d'Espanya.

 El preu de la caixa d'aquestes pastilles és de només 1 euro i es pot comprar a les farmàcies, pastilles que serveixen de manera altruista per ajudar els malalts que més ho necessiten, i la iniciativa està tenint gran èxit. Les famoses "Pastillas Contra el Dolor Ajeno" no són ni més ni menys que 6 caramels de mentol-eucaliptus sense sucre, que no només t'ajudaran a col·laborar amb els que no tenen, sinó que també t' alleujaran aquest refredat o mal de coll que et pot molestar en aquests dies.

 Del euro de la capsa, 91 cèntims seran per pal·liar les malalties en vies en desenvolupament en què Metges Sense Fronteres col · laboren. Moltes entitats han col · laborat perquè aquest sigui els diners que es destini a aquest fi, i els costos de producció siguin de només 9 cèntims la capsa en total, fins i tot els farmacèutics ajuden en no cobrar cap comissió per això.

 Les "Pastillas Contra el Dolor Ajeno" són una mesura solidària per ajudar els que més ho necessiten i ajudar a molts malalts, una idea molt original que s'està donant ressò. Si vols ajudar als que més ho necessites, compra aquests caramels que buidaran la teva gola i t'ajudaran a ser altruista ajudant els altres per pocs diners. Tots els euros que es vagin acumulant serveixen per ajudar.

Pastillas conta el dolor ajeno

(Cliqueu sobre la imatge per poder-ne llegir els detalls)

 
   
02DES11

Ginecanesgel

BAYER LLANÇA GINECANESGEL, HIDRATANT ÍNTIM

 Hidrata i lubrica la zona íntima de forma duradora.

 Picor, irritació o dolor durant les relacions sexuals són algunes de les molèsties que provoca la sequedat intimitat en les dones. Per això, Bayer ha llançat Ginecanesgel Hidratant Íntim, un gel especialment indicat per a hidratar i lubricar la zona íntima de forma duradora. Aquest nou producte conté ingredients naturals amb propietats hidratants, calmants i suavitzants, com l'àcid hialurònic, un hidratant actiu i regenerador d'origen natural, extracte de camèlia japonica, que posseeix propietats calmants i suavitzants, glicerina, amb efecte humectant i lubricant, i sorbitol , que és un emol · lient i també lubricant. Gràcies a la seva fórmula completa, presenta doble acció contra la sequedat íntima, hidrata i lubrica la zona íntima, i protegeix gràcies a les seves propietats hidratants, calmants i suavitzants. A més, alleuja la irritació i la picor provocats per la sequedat íntima, permet tornar a gaudir dels moments íntims sense preocupacions, afavoreix la barrera protectora de la mucosa vulvar i el seu pH fisiològic respecta l'equilibri íntim.

 
   
28NOV11

PRANARÔM 

PRANARÔM PRESENTA EL SEU OLI VEGETAL DE ROSA MOSQUETA

 L'oli de rosa mosqueta, de qualitat 100% biològica, s'utilitza per a la cura diària de la pell

 Pranarôm ha presentat l'oli vegetal de rosa mosqueta. Els olis vegetals són extractes de plantes precioses utilitzades des de fa milers d'anys per a la salut i la bellesa. Les més importants civilitzacions antigues (Egipte, l'Imperi Romà, Grècia i Mesopotàmia) han atorgat un lloc excel lent als olis vegetals, considerats aleshores com productes nobles, signes de luxe i de poder.

 L'oli vegetal de rosa mosqueta és un dels més coneguts popularment. Es pot utilitzar per via oral o aplicar-lo en la pell. Promou la síntesi del col · lagen per la qual cosa ajuda a la prevenció d'arrugues. L'oli de rosa mosqueta, de qualitat 100% biològica, s'utilitza per a la cura diària de la pell. Proporciona l'epidermis els elements necessaris per a la seva flexibilitat i la seva elasticitat, prevenint d'aquesta manera el seu envelliment prematur. Es pot utilitzar com crema de dia com crema de nit té com a missió eliminar les cèl · lules mortes de la pell, el que afavoreix l'aparició de les cèl lules joves.

 Es presenta en pot de 50 ml. El preu recomanat de venda al públic és de 9 euros aproximadament.

 
   
25NOV11

Vacunació

ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI DE VACUNACIONS

 En alguns moments de la nostra feina, darrera el taulell, en la farmàcia on treballem, podem rebre de la clientela, sobre tot consultes sobre mainada i clients en edat avançada  , a quina edat, quina vacuna o quan s'ha de donar una i altra vacuna. Per aquest motiu i com a consulta aquest donem calendari de vacunacions actualitzat. Calendari de vacunacions
 (1) DTPa: contra la diftèria, el tètanus i la tos ferina acel·lular.
 (2) VPI: antipoliomielítica inactivada.
 (3) VHB: antihepatitis B.
 (4) Hib: contra Haemophilus influenzae tipus b.
 (5) MCC: antimeningocòccica C conjugada.
 (6) TV: contra el xarampió, la rubèola i la parotiditis.
 (7) dTpa: vacuna de càrrega reduïda contra la diftèria, el tètanus i la tos ferina acel·lular.
 (8) VHA+B: antihepatitis A i B combinada (tres dosis). Programa pilot vigent fins al curs escolar 2013-2014.
 (9) VVZ: contra la varicel·la (dues dosis).
 (10) VPH: contra el virus del papil·loma humà (tres dosis només a les noies)
. (11) Td: antitetànica i antidiftèrica de tipus adult.
 (12) G: antigripal.
 (13) Pn23: antipneumocòccica 23-valent.

 
   
24NOV11

Klorane

KLORANE PRESENTA CERA DE MAGNÒLIA, LA SEVA NOVA GAMMA DE LLUENTOR INTENSA

 Gràcies a les seves propietats, la cera repara les escates, evita l'evaporació de l'aigua i protegeix de les agressions externes.

 Laboratoris Klorane ha extret de les fulles de magnòlia tots els seus beneficis per satisfer les necessitats del cabell apagat. La cera de magnòlia ajuda a mantenir una excel · lent taxa d'hidratació, protegeix diari de les agressions climatològiques i preserva dels raigs negatius UV, ja que els reflecteix.

 La nova gamma de brillantor intens a la cera de magnòlia es compon de quatre cures: un xampú, que proporciona una brillantor intensa a tot tipus de cabell, un bàlsam, que desembolica i intensifica la brillantor sense endurir, una màscara, que reactiva la brillantor i repara el cabell danyat, i l'aigua de brillantor, que desperta l'esplendor del cabell amb una lluentor flash immediat. Formulat amb un 95% d'ingredients naturals, és fins i tot perfecte apra el cabell amb tendència a greix.

 
   
23NOV11

Dia europeu de dels antibiótics.

CONCIÈNCIA SOBRE L'ÚS DE L'ANTIBIÒTIC

 El passat dia 18 de novembre es corona cada any com el Dia Mundial de l'antibiòtic per a concienciar a la gent en general quan es factible, i quan s'ha de prendre antibiòtics.

 1 Què és un antibiòtic?

 Un antibiòtic és un medicament destinat a acabar amb processos infecciosos produïts per un determinat tipus d'agents microbians, els bacteris. De la mateixa manera que hi ha múltiples espècies de bacteris capaços de provocar malalties en persones i animals, hi ha una àmplia varietat d'antibiòtics que actuen amb cert grau de selectivitat enfront a aquests bacteris. L'objectiu terapèutic de l'antibiòtic és ajudar a l'organisme en la seva lluita biològica enfront dels bacteris causants de la infecció.

 Hi ha moltes classes d'antibiòtics, que actuen de formes diferents i sobre grups diversos de bacteris patògens. Per això, és fonamental que prèviament a la utilització d'un antibiòtic es dugui a terme un diagnòstic mèdic precís, per determinar quin és l'abast de la infecció, la seva possible agent microbià causal i el seu tractament més adequat, tenint en compte també altres aspectes específics del pacient.

 2. Què és l'ús Prudent d'Antibiòtics?

 Tendint en compte el que s'ha dit anteriorment, és important que la selecció de l'antibiòtic sigui duta a terme pel metge que ha realitzat el diagnòstic, que a més d'elaborar la corresponent recepta, indicarà al pacient la posologia i la durada del tractament.

 Per tant, els antibiòtics només han de ser utilitzats si han estat degudament prescrits per un metge i dispensats en una farmàcia presentant la corresponent recepta mèdica.

 El diagnòstic i la prescripció mèdica garanteixen la millor selecció de l'antibiòtic adequat per a cada situació, optimitzant els resultats terapèutics i reduint a un mínim raonable el risc d'efectes adversos deguts a l'antibiòtic. Però, a més, en el cas dels antibiòtics existeix un problema addicional al dels possibles efectes adversos que pot experimentar el propi pacient que pren l'antibiòtic. Es tracta de les resistències bacterianes.

Poden deixar de curar.

 3- Què són les resistències bacterianes?

 Las bacterias son organismos vivos y, por tanto, presentan una notable capacidad de adaptación al entorno. De hecho, esa capacidad les ha permitido soportar 3.000 millones de años de evolución biológica.


 Tal capacidad de adaptación también se manifiesta en las bacterias con capacidad para producir enfermedades en personas y animales. En este sentido, muchas de estas bacterias patógenas han sido capaces de desarrollar mecanismos por los cuales se vuelven resistentes a uno o varios tipos de antibióticos. Y ese es uno de los motivos por los que el empleo de algunos antibióticos en determinadas infecciones ha ido perdiendo paulatinamente eficacia.

 Este incremento de la resistencia bacteriana a ciertos antibióticos supone una reducción de la eficacia terapéutica y, al mismo tiempo, la aparición de cuadros clínicos de muy difícil tratamiento con los antibióticos actualmente disponibles.

 4. Consells per a l'Ús Prudent d'Antibiòtics

•En cas de patir una infecció s'ha d'anar sempre al metge, en ser el professional que li indicarà si la malaltia està produïda per un bacteri i li prescriurà l'antibiòtic adequat per a la infecció.

•Cal tenir en compte que malalties com la grip i certes infeccions de coll són produïdes per virus i l'ús d'antibiòtics no és eficaç.

•És especialment important complir el tractament complet, encara que es millori abans. Si s'interromp el tractament de forma prematura, es corre el risc que el bacteri patogen torni a créixer ia multiplicar-se, produint així una infecció encara més greu.

•La durada del tractament vindrà especificada en la recepta mèdica. Generalment, la majoria dels tractaments s'estableixen per períodes entre 5 i 10 dies.

•És essencial prendre la quantitat correcta de medicament i cada dosi a l'hora adequada.

•Els antibiòtics són generalment fàrmacs segurs, encara que, com tot medicament poden produir reaccions adverses. L'al · lèrgia és un dels efectes adversos més coneguts, encara que no dels més freqüents. El pacient ha d'estar informat si és al · lèrgic i portar sempre una targeta o medalla que ho indiqui.

•Altres efectes adversos es produeixen per la destrucció, a més dels bacteris patògens, de bacteris beneficiosos que es troben formant part de la flora intestinal. Això pot ocasionar dolor d'estómac, diarrea, infeccions vaginals i altres problemes.


 
   
17NOV11

Blevit

BLEVIT, SALUDABLE SENSE SUCRES AFEGITS

 Els Laboratoris Ordesa donen un pas més en el mercat dels aliments infantils saludables amb el re-llançament de les seves farinetes Blevit a les que ha eliminat els sucres afegits.

 Amb les noves farinetes Blevit plus 0% sucres afegits, la companyia completa la seva àmplia gamma de productes especialment indicats per a l'alimentació dels més petits.

Laboratoris Ordesa, gràcies a innovadors processos de producció, ha aconseguit unes farinetes amb una consistència adequada, una textura homogènia i una agradable aroma i sabor que afavoreixen la seva acceptació per part dels nadons sense necessitat d'afegir sucres. D'aquesta manera, s'intenta evitar que els nadons s'acostumin a sabors dolços que poden afavorir l'aparició de càries o els problemes de sobrepès derivats de l'excés de sucres en l'alimentació. Al mateix temps, es fomenta l'adquisició d'uns hàbits alimentaris saludables des de l'inici de la introducció d'aliments. Aquesta innovació millora encara més la composició de les farinetes Blevit que presenten un òptim aprofitament nutricional perquè s'han dextrina fins adaptar-les al grau de maduració digestiva dels lactants, ia més afavoreixen l'aparició d'una flora intestinal equilibrada pel seu contingut en fructooligosacàrids que li aporten l'anomenat efecte bífidus.


 
   
08NOV11

Ducray

DUCRAY LLANÇA UNA NOVA GAMMA ANTI-ACNE

 La nova gamma KERACNYL dels Laboratoris Dermatològics Ducray proposen solucions eficaces i específiques per a les pells grasses amb imperfeccions o amb tendència acneica.

 Aquesta gamma de productes, aporta una resposta eficaç i adaptada als diferents tipus de pell amb tendència acneica gràcies a la combinació d'actius innovadors, coneguts per les seves propietats seborregulador, queratorreductoras, saneantes i calmants. Aquesta gamma està especialment indicada a pells amb imperfeccions i amb tendència acneica.


 
   
26OCT11

Simtrom 

ADÉU AL SINTROM

 Després de 50 anys d'absoluta hegemonia, arriba el relleu del "sintrom" el famós anticoagulant que prenen 650.000 pacients cardiovasculars a Espanya,  el substituirà el «dabigatran» un nou fàrmac més eficaç, segur i còmode per als pacients que redueix el risc de hemorràgia i no s'altera amb canvis en la dieta o l'estrès. I, sobretot, evita els controls periòdics i anàlisi de sang mensuals que exigeix ​​el «sintrom» per garantir la seguretat del tractament.

 La substància dabigatran és un medicament utilitzat per prevenir la formació de coàguls de sang. Funciona bloquejant una substància del cos implicada en la formació de coàguls de sang.

 Aquest medicament s'utilitza per evitar la formació de coàguls de sang a les venes després d'una artroplàstia de genoll o maluc.

 El principi actiu dabigatran es comercialitza en forma de càpsules dures contenint 75 mg o 110 mg de dabigatran etexilato en forma de mesilat. Els altres components són àcid tartàric, goma aràbiga, hipromelosa, dimeticona 350, talc i hidroxipropilcelulosa.

 La coberta de la càpsula conté carragenina, clorur de potassi, diòxid de titani, carmí d'indi, groc ataronjat, hipromelosa i aigua purificada. La tinta d'impressió negra conté Shellac, alcohol N-butílic, alcohol isopropílic, alcohol desnaturalitzat industrial, òxid de ferro negre, aigua purificada i propilenglicol.


 
   
22OCT11

Grip 

LA IMPORTÀNCIA DE LA VACUNA ANTIGRIPAL

 La campanya d'enguany vol insistir en la importància de la vacunació de la gent gran La campanya de vacunació antigripal es va iniciar el passat dia 3 d'octubre amb la voluntat d'insistir en la importància de la vacunació de la gent gran. El Departament de Salut distribuirà 1.270.000 dosis de vacunes. La durada prevista de la campanya serà de dos mesos (octubre-novembre).

 S'estima que la grip pot afectar entre el 5% i el 20% de la població general i que pot produir aproximadament el 25% dels processos respiratoris febrils. Els grups de risc a vacunar són les persones amb alt risc de complicacions, com aquelles que pateixen certes malalties cròniques (pulmonars, cardiovasculars, diabetis, insuficiència renal, etc.), les internades en institucions tancades (residències geriàtriques, centres de malalts crònics, malalts mentals, etc.), les dones embarassades, les persones amb obesitat mòrbida i totes les persones de més de 60 anys.

 També s'han de vacunar els treballadors sanitaris i els d'institucions amb persones d'alt risc, com residències geriàtriques o centres de malalts crònics, així com els membres dels serveis públics essencials per a la comunitat: policies, bombers, personal de protecció civil, personal que treballa en emergències sanitàries, personal d'institucions penitenciàries i d'altres centres d'internament per resolució judicial, etc.

 Algunes característiques de la grip Els principals símptomes de la grip són febre alta (més de 38 ºC), calfreds, malestar general, tos intensa i persistent, mal de cap i dolors musculars. Té una durada de cinc a set dies, tot i que alguns dels símptomes poden durar una setmana o dues. En tractar-se d’una malaltia vírica, no cal prendre antibiòtics. Molts dels símptomes de la grip són similars als dels refredats i altres malalties respiratòries. Les persones que pateixen malalties cròniques poden necessitar ser hospitalitzades en cas de contraure-la.

 
   
17OCT11

antifongs 

TRACTAMENT ANTI-FONGS PER UNGLES DR.SCHOLL

Elimina el 99,9% dels fongs en ​​4 setmanes

A Espanya 2,8 milions d'adults pateixen aquesta infecció en els peus i per ajudar a combatre aquest problema Dr Scholl llança al mercat un nou tractament complet per micosis lleus. Aquest actua en dues fases, una primera d'atac que dura quatre setmanes i elimina el 99% dels fongs, i una segona que evita que reaparegui la infecció i que s'allarga entre 9 i 12 mesos.

El tractament anti-fongs es presenta en un pràctic format de pinzell aplicador, acompanyat de cinc llimes un sol ús per eliminar la capa superficial de l'ungla.
 
   

17OCT11

Promoenvas

PÍNDOLES CONTRA L'ACNÈ
Laboratoris Promoenvas llança al mercat un nou producte de la seva línia ioox diet per prevenir i tractar l'acne

Es tracta de Zinox, 60 càpsules, un complement nutricional per a la prevenció i tractament de les pells grasses i / amb tendència acneica, a més de per a la millora de les Berrugues víriques, o el tractament de la Rosacea, en estats seborreic i dermatitis.

Preparat a base de Beta Carotè, incorpora també, Vitamina E, Vitamina B6 i Glucomato de Cinc, un component aquest últim, el zinc que necessita estar en nivells adequats en els teixits de les nostres pell per mantenir un bon funcionament immunològic. És a més imprescindible per a una curació eficaç de ferides i cicatrius.

 

 
   
26SET11

Uriage

AIGUA TERMAL D'URIAGE, CURA ESPECÍFICA PER LA PELL DEL PARE

Als homes també els agrada cuidar-se i sentir-se joves i atractius Per això Laboratoris Uriage presenta el seu Aigua Termal de Uriage amb la qual aconseguirà alleujar la irritació després de l'afaitat. Ofereix a la pell de l'home tots els beneficis de la natura, ja que es recull directament de la base del massís alpí de Belledone, als Alps francesos. Gràcies a aquesta puresa natural, la pell està protegida i hidratada tot el dia, recuperant així tota la seva vitalitat i adoptant un aspecte molt més saludable i bonic. A més, gràcies al seu alt contingut en sals minerals i oligoelements, el cutis se sent molt més fresc i ambient relaxant des de la primera aplicació.

L'aigua Termal és també ideal per a alleujar vermellors o irritacions, per protegir la pell després de les exposicions al sol i després de la pràctica esportiva, i la seva aplicació està especialment indicada per calmar la pell després de l'afaitat

 

 
   

19SET11

PROCTER&GAMBLE TREU SERUM

PROCTER&GAMBLE TREU SERUM 7, DERMOCOSMÈTICA DE QUALITAT

El Laboratori Procter&Gamble, empresa dedicada en la fabricació i distribució de productes de bellesa, s'ha unit a Boots International per a llançar la gama SERUM 7, sota el lema "pell visiblement més jove en 28 dies."

Aquesta gama solament en 9 mesos es va convertir en la marca nº1 anti-edat amb més de 6 milions de dones compant-lo. 1 producte venut cada 2,3 segons.

La gama SERUM 7 va tenir molta repercusió a païssos com el Regne Unit i Itàlia, formant-se cues de gent per compar en moltes de les farmàcies d'aquests dos païssos. Ara arriba a Espanya i el seu distribuidor és PROCTER&GAMBLE.

Les presentacions que ja es troben per a ser adquirides són Serum de Bellesa, Crema de Dia Normal i Mixta, Crema de Dia Pell Seca i Contorn d'ulls. Aquestes sota la denominació de Serum 7.

Sota la denominació de Serum 7 lift, la gama esta composta per Serum Lift Arrugues Produndes, Crema de Dia Lift, Crema de Nit Lift i Contorn d'ulls lift. 

 

 
   
13SET11

Lipograsil 

LIPOGRASIL DE URIACH AQUILEA OTC A ZAMBON

Zambon ha adquirit Lipograsil, el conegut medicament d'Uriach Aquilea OTC indicat per acompanyar les dietes d'aprimament en cas de sobrepès lligat a restrenyiment. És un medicament compost de substàncies naturals que regularitza la funció intestinal i evita el restrenyiment facilitant la pèrdua de pes. El producte basa la seva eficàcia d'efecte laxant, diürètic i cremador de greixos en una fórmula natural que combina l'alga marina Fucus vesiculosus, la planta de carxofa Cynara scolymus i la pela sagrada Rhamnus purshianus.

Aquest producte està indicat com a tractament temporal complementari a les dietes d'aprimament en persones amb lleuger excés de pes lligat a problemes de restrenyiment. No necessita prescripció mèdica i està present en el mercat espanyol des de fa més de mig segle, quan va ser llançat per Grup Uriach el 1955. En l'actualitat, Lipograsil ven més de 400.000 unitats l'any.

 

 
   

12SET11

Vichy

VICHY LIFTACTIF SERUM 10, UN GRAN AVENÇ ANTI-EDAT

 Vichy Liftactiv Serum 10 és l'últim avanç anti-edat, formulat per pells sensibles, que gràcies al seu altíssim contingut en Rhmanose posseeix unes propietats calmants i un poder anti-edat excepcional.

Reactiva la pell des del seu origen, actuant sobre la dermis papilar, on es desencadena el procés de regeneració cutània. És eficaç sobre les arrugues i un fermesa de la pell en tan sols 10 minuts.

El sèrum és un producte inclou pocs actius però a molt alta concentració, el que ens permet obtenir resultats més visibles i en menys temps. La textura sèrum està lliure d'olis per poder penetrar fins les capes més profundes i deixar un acabat no gras, que permeti la posterior aplicació d'una crema de tractament. S'ha d'aplicar sobre una pell neta, per optimitzar la penetració dels seus actius, sol o com a complement del tractament diari. És recomanable aplicar una gota de producte i distribuir amb les dues mans des de dins cap a fora de la cara, amb moviments llargs i lleugerament ascendents. Hi ha diferents tipus per diferents problemàtiques: antioxidant, hidratant, nutritiu, energitzant etc. Es pot utilitzar en qualsevol edat.

 

 
   
20JUL11

cinfa 

CINFA TREU AL MERCAT NEBIVOLOL, PER LA HIPERTENSSIÓ EN GENT GRAN

NEBIVOLOL en presentació de 5mg. EFG és una nova aposta de llançament al mercat pel Laboratori Cinfa Genéricos. Aquest nou fàrmac està indicat per la hipertenssió i la insuficiència cardíaca estable de lleu a moderada pensat en pacients d'edat avançada (70 anys o més). NEBIVOLOL 5mg. EFG és apte pels diabètics i sempre serà receptada pel metge ja que pot variar en funció de cada pacient.

 

 
   

09SET11

Defensas

NOU COMPLEMENT ALIMENTICI PER POTENCIAR LES DEFENSES

El Laboratori Ordesa ha tret al mercat el producte IMUNOGLUKAN P4H un innovador complement alimentici d'origen natural elaborat a partir d'imunoglukan i vitamina C que ajuda a potenciar el correcte funcionament de les defenses naturals.

Un estudi europeu amb més de 200 infants ha demostrat que després de la presa d'aquest fàrmac durant 2.3 mesos presentava una reducció de més del 50% en el nombre d'infeccions respiratòries de repetició com la faringitis, rinitis, tos crònica i otitis mitjana.

 

 
   
20JUL11

Clobetasol

Retirada del mercat dels productes que contenen CLOBETASOL o BETAMETASONA per tenir la consideració de medicaments il·legals

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha ordenat la retirada del mercat dels productes que pel fet de tenir la consideració de medicaments il·legals ja que contenen substàncies farmacològicament actives (clobetasol o betametasona) i no disposen de la corresponent autorització de l’AEMPS per comercialitzar-los a l’Estat espanyol, per la qual cosa la seva presència en el mercat és il·legal.

Producte

Principi actiu

Fabricant o representant

Distribuïdor o representant

TEMPOVATE CREAM 25 grams

Clobetasol propionat 0,05%

PT. TEMPO SCAN PACIFIC TBK. JL.LET.JEN.AHRYON O MT7

JAKARTA-INDONESIA

ORANGE DRUGS LTD.

66/68 Town Palnning way

ILEPEJU-LAGOS- NIGERIA

POP POPULAR CREAM

25 grams

Clobetasol propionat 0,05%

FABRICAT A MILAN-ITALIA

(no consta ni el nom ni l’adreça del fabricant)

VINCO PHARMACEUTICAL LTD

(no consta cap adreça)

POP POPULAR GEL

30 grams

Betametasona dipropionat

0,065%

FABRICAT A MILAN-ITALIA

(no consta ni el nom ni l’adreça del fabricant)

VINCO PHARMACEUTICAL LTD

(no consta cap adreça)

El clobetasol i la betametasona són corticosteroide d'ús tòpic que estan contraindicats en infeccions dermatològiques, pel risc de produir-se un agreujament o emmascarament de la infecció. L’ús prolongat o l'administració a dosis altes en grans superfícies pot produir atròfia dèrmica i estries cutànies i alterar la funció de la barrera cutània. A més, aquesta adminis-tració a dosis altes sobre grans superfícies pot donar lloc a efectes sistèmics, especialment amb l'ús d’embenats oclusius.

D’acord amb la informació disponible, aquests productes es comercialitzen fora del canal farmacèutic.

Per tot això, el Departament de Salut recomana als ciutadans el següent:

• No adquiriu cap dels productes que s’esmenten en aquesta nota.

• Si disposeu d’algun d’aquests productes i l’esteu utilitzant, deixeu-lo d’ustilitzar.

Si algun establiment comercial disposa d’alguna unitat dels productes que s’esmenten en aquesta nota, cal que, de manera immediata, l’immobilitzi i cessi la venda i/o distribució.

 
   

21JUL11

Hidroquinona

NOTA INFORMATIVA SOBRE LA RETIRADA DEL MERCAT DE MEDICAMENTS IL·LEGALS QUE CONTENEN HIDROQUINONA

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha ordenat la retirada del mercat dels productes amb  la consideració de medicaments ja que contenen hidroquinona, substància farmacològicament activa, i no disposen de la corresponent autorització de l’AEMPS per comercialitzar-los a l’Estat espanyol, per la qual cosa la seva presència en el mercat és il·legal.

Aquests productes, per la seva composició, indicacions i possibles reaccions adverses, poden suposar un risc per a la salut de les persones que els utilitzen sense la supervisió i el control per part de metges.

La hidroquinona, principi actiu de medicaments indicats en el tractament de trastorns de la pigmentació, pot produir efectes adversos (irritació, hiperpigmentació i ocronosi en tractaments prolongats, leucodèrmia).

D’acord amb la informació disponible, aquests productes es comercialitzen fora del canal farmacèutic.

Per tot això, el Departament de Salut recomana als ciutadans el següent:

• No adquiriu cap dels productes que consten a l’annex d’aquesta nota.

• Si disposeu d’algun dels productes de l’annex, deixeu-lo d’utilitzar.

Si algun establiment comercial disposa d’alguna unitat dels productes prohibits , cal que, de manera immediata, l’immobilitzi i cessi la venda i/o distribució.

 
   
20JUL11

Pots

KERN PHARMA PRESENTA LA SEVA NOVA LÍNIA PERSONAL CARE

Està orientada al l'estètica personal. Aquest és el propòsit de la nova línia que treu al mercat KERN PHARMA, la línia PERSONAL CARE.

Presenta gels d'aloe vera, no greixosos per a cames cansades, la loció de rosa mosqueta, aigua oxigenada, alcohol de 96º, povidona, repelent de mosquits i vaselina, són els productes per a cuidar el cos aprofitant les festes estiuenques.

 
   
20JUL11

Care

THERMACARE, CONTRA EL DOLOR DE L'ESPORTISTA

El Laboratori Pfizer, divisió Consumer Healtcare, està presentant per les nostres farmàcies i als nostres companys, un nou pegat contra dolor anomenat THERMACARE.

Els pegats anti-dolor THERMACARE, encara que s'està fent la presentació aquests dies, està previst es faci un llançament tant a nivell publicitari com televisiu a partir de mitjans d'octubre.

Aquests pegags anti-dolor bàsicament calmen els dolors musculars, hematomes, tendinitis, tortícolis o artritis i la propaganda que es farà estarà destinada a la gent que practica l'esport encara que se'ls podrà posar qualsevol que pateixi algun tipus de dolor.

THERMACARE obté sensacio de fred o calor, calmant i reparador i apart de calmar el dolor també obté bons resultats sobre el múscle podent reemprendre l'activitat de forma ràpida.

La seva acció convé tant a esportistes d'alt nivell com a persones que pateixen problemes d'esquena.

 
   
14JUL11

Pharen

LILLY RETIRA UN FÀRMAC A CAUSA D'UN INCENDI A LA PLANTA DE PRODUCCIÓ

El fàrmac anomenat Pharken ha estat retirat a partir del pròxim 15 d'agost pel laboratori LILLY. El fàrmac en qüestió serveix per a tractar els malalts de parkinson i la retirada es farà efectiva en les presentacions 0.25mg., 0.50mg i 1mg. La causa de la retirada del fàrmac és un incendi que es va declarar a la planta de producció del laboratori. La notificació ha estat enviada a l'AEMPS (Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris) i des d'aquest organisme es recomana als professionals mèdics que no el receptin.

 
   
12JUL11

Ferrer

UNISENS CONDOMS, UN NOU CONCEPTE DE PRESERVATIUS

Acaba de sortir al mercat la marca de preservatius Unisens Condoms per a que siguin distriubïts a les Oficines de Farmàcia.

La marca Unisens Condoms és exclusivament espanyola i ha estat creada per a oferir preservatius d'alta qualitat però a preus accessibles, (Low Cost). La idea de la marca en concret és vendre 10 preservatius a un preu de només 5 euros de PVP. La idea de treure al mercat aquesta gamma de preservatius és que està orientada bàsicament al col.lectiu jove amb un preu molt accessible en relació a altres marques ja existents al mercat i més conegudes.

 
   
12JUL11

Protector

FERRER HEALTHCARE TREU UN NOU CONCEPTE DE PROTECCIÓ SOLAR

Aprofitant l'estació estiuenca, el Laboratori Ferrer Healthcare ha tret al mercat un nou protector solar anomenat PROTEXTREM. Aquest protector incorpora antirradicals lliures formulada amb filtres solars avançats com la Porphyra Umbicalis ric en aminoàcids i també incorpora un avançat complexe multi-protector cel.lular XTM.   Com a altra novetat també incorpora en els seus envasos el Radical Sun Protection Factor (RSF), el qual indica el ratio de protecció davant els radicals lliures. Aquesta nova gamma es distribuirà a les Oficines de Farmàcies.

Protector solar

 
   
  2014 2013 2012 2011