ATAAF Girona XERRADES INFORMATIVES
06OCT16

Laboratori DS 

LABORATORI DS

 El passat dia 6 d'octubre vàrem trobar-nos a l'Hotel Carlemany per conèixer el laboratori DS., que ens van oferir una xerrada sobre la alopècia.

  El Laboratori DS. és líder en investigació capil·lar aplicant la biotecnologia al camp de la dermatologia. La Pilar i la Miriam ens van explicar les diferències entre els tipus de alopècia, les seves possibles causes i com posar-hi remei amb els seus productes i després ens van convidar a un pica-pica.

  Hem de dir que no només va ser la presentació d'aquest laboratori americà a les nostres contrades també va ser la primera vegada per nosaltres, la nova junta ens estrenàvem amb molts nervis i molta il·lusió, i volem agrair la vostra acollida.

  Moltes gràcies a tots!!

 
28SET15

Laboratorios Lilly 

EL PROPER DIA 7 D' OCTUBRE PORTAREM A TERME UNA XERRADA DEL LABORATORIS LYLLY

 EL PROPER DIA 7 D' OCTUBRE PORTAREM A TERME UNA XERRADA DEL LABORATORIS LYLLY

TEMA: DISFUNSIÓ ERECTIL

LLOC: EL CABRIT DE LA CARRETERA BARCELONA DE GIRONA

HORA: 21 H

CONFIRMAR ABANS DEL DIA: 5 D'OCTUBRE

 

 
03JUN15

Dormir 

EL DIA 17 DE JUNY AL RESTAURANT "EL CABRIT "

 EL DIA 17 DE JUNY AL RESTAURANT "EL CABRIT " DE GIRONA PORTAREM A TERME UNA XERRADA:

TEMA: "DORMIR BE, QUE ES LA MELATONINA I QUINS BENEFICIS TE??"

LA PONENT : CRISTINA BALAGUER LABORATORIS TREPAT DIET
CONFIRMAR ABANS DEL DIA 15 DE JUNY

 
28OCT14

ORDESA

El dia 6 DE NOVEMBRE (dijous) els LABORATORIS ORDESA

  El dia 6 DE NOVEMBRE (dijous) els LABORATORIS ORDESA te la gentilesa de convidar-nos a una xerrada a les 21 H A L'HOTEL CARLEMANY DE GIRONA es molt important la nostra assistència. Cal confirmar abans del dia 4 Novembre. Sen'ns presentarà la nova gamma dels productes elaborats per aquest laborarori.

ATAAF DE GIRONA i COMARQUES
WEB: www.ataafgirona.cat
Confirmar assistència  667717312

 

 
14OCT14

Homeopatia 

EL DIJOUS 23 HOMEOPATIA

 El dia 23 OCTUBRE (dijous) portarem a terme una xerrada al restaurant El CABRIT de la Crta. barcelona de Girona a les 21 h , per gentilesa dels Laboratoris HEEL. El tema serà Homeopatia, s'ha de comfirmar l'assistència abans del dilluns dia 20 octubre.

ATAAF DE GIRONA i COMARQUES
WEB: www.ataafgirona.cat
mob. 667717312

 
29MAI14

ORDESA

19 DE JUNY ÚLTIMA XERRADA ABANS DE LES VACANCES

  El dia 19 de JUNY portarem a tema una xerrada juntament amb els Laboratoris PEROXIDOS FARMACEUTICOS
A les 21 h al Restaurant EL CABRIT el de la CRTA. BARCELONA
Confirmar abans del dia 17 juny


-ATAAF DE GIRONA i COMARQUES
WEB: http://www.ataafgirona.cat/
mob. 667717312

 

 
28ABR14

ISDIN

14 MAIG LABORATORI ISDIN

 El proper 14 DE MAIG els LABORATORIS ISDIN ens faran una xerrada al les 21h a l'HOTEL BELLEVISTA de Girona, s'ha de confirmar abans del dia 12 de maig per problemes organitzatius..

La confirmació s'ha de fer per correu electrònic a ataafgirona@gmail.com o també al telèfon de l'ATAAF 667 717 312.

 
14ABR14

ORDESA

ORDESA ENS OFERIRÀ COMPLEMENTS ALIMENTARIS

 El dia 24 ABRIL portarem a terma una xerrada a les 21 h a l'HOTEL CARLEMANY de Girona, patrocinada pels Laboratoris Ordesa

TEMA: COMPLEMENTS ALIMENTARIS

Confirmà abans del 22 abril a les 15 h

 

 
13NOV13

26 DE NOVEMBRE, NOVA GENERACIÓ DE COL.LIRIS

 Benvolgut company/a el proper DIMARTS 26 de novembre portarem a terme una xerrada juntament amb els laboratoris ALCON.


Tema: Nova generació de COL.LIRIS- OFTALMOLOGIA

Lloc: Hotel CARLEMANY DE GIRONA, plaça Miquel Santaló.
Hora: 21 h

Confirmar . Abans del dijous 22 novembre

Confirmar o bé per correu electrònic ataafigorna@gmail.com o bé per telèfon al 667 717 312.

 
30MAI13

LA XERRADA D'ALMIRÓN AL PARC CIENTÍFIC DE GIRONA

 Per la xerrada que ens oferirà el laboratori Almirón hem canviat de lloc. Aquesta vegada ens translladarem al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Edifici Giroempren, auditori 3.

El tema serà "NOVA FÓRMULA ALMIRÓN ADVANCE". Es prega confirmar l'assistència perquè l'aforament és limitat. Recordatori: dia 6 de juny a les 21.00 hores.


 
08MAI13

Mylan

16 DE MAIG NOVA XERRADA

 El Laboratori Mylan i l'ATAAF conviden a tots els socis a una xerrada-col.loqui que tindrà lloc el pròxim dia 16 de maig (dijous) a l'Hotel URH de Girona ciutat. L'hora d'inici previst per les 21 hores.

El tema serà "ALZHEIMER" i serà donada per la Dra.CARME MARISCOT, psiquiàtra del CSM de girona i CAP de Banyoles.

Un cop finalitzi la xerrada el Laboratori Mylan ens obsequiarà amb un pica-pica per tots els assistents.

La confirmació per assistir a la xerrada finalitza el dia 13 a les 15.h. via correu electrònic o bé al telèfon 661 71 73 12.

 
04ABR13

XERRADA AMB PRANARÔM: PRÒXIM DIA 11 ABRIL

 L’aromateràpia científica es basa en la utilització dels olis essencials en la prevenció i millora de diverses patologies. Es recolza en la relació que hi ha entre les molècules aromàtiques presents als olis essenciales i les seves conegudes i demostrades accions terapèutiques.

 Degut a la gran complexitat i potència dels olis essencials és necessari adquirir uns coneixements bàsics abans de començar a fer-los servir amb finalitats terapèutiques.

 Amb aquesta xerrada es pretén que s’assoleixin aquestes bases i alhora donar a conèixer, de forma específica, els olis essencials indicats en la prevenció dels refredats i l’augment de les defenses tant en els adults com en nadons, així com la millora dels còlics del lactant. També s’explicaran les novetats per gestionar les al.lèrgies amb aromateràpia.

 
16GEN13

ROVI PRESENTA A GIRONA EL SEU CATÀLEG

 El DIJOUS 24 DE GENER a les 21.00 hores el LABORATORI ROVI ens obsequiarà amb una xerrada sota el tema "ELS NOSTRES FÀRMACS".

 La xerrada per a tots els nostres socis tindrà lloc al Restaurant "LA MASI DEL CABRIT", situat a Domeny, al costat de la fàbrica Nestlé i de l'antiga carretera d'Amer.

 http://www.lamasiadelcabrit.com/lamasia/page3/page3.html

 Un cop finalitzi la xerrada gaudirem d'un sopar per a tots els assistents. La data límit per apuntar-se és el dia 22 de gener a les 15:00h, o bé la confirmació per telèfon 667 717 312 o bé per correu electrònic ataafgirona@gmail.com.

 

 
09NOV12

BONA ACULLIDA EN LA XERRADA DEL LABORATORI RE:VA HEALTH

Bona acullida va tenir la darrera xerrada oferta pel Laboratori RE:VA vist el poc temps que es va anunciar per la mateixa disponibilitat del Laboratori. L'assistència de 30 socis a l'Hotel NH de la ciutat de Girona, evidencia que tenim interès en seguir formant-nos i informant-nos professionalment.

La xerrada va ser donada per Antoni Trobat, director de Marqueting de RE:VA, laboratori molt jove ja que va ser fundat el setembre del 2011.

La xerrada es va centrar en la presentació i explicació de tres productes, PHARYSOL, antiviral tòpic, PHARYSOLSINUS, per la rinosinusitis i l'ORALHERP, crema llavial per la curació de l'herpes.

La xerrada va començar quinze minuts tard de l'horari habitual i va començar amb l'explicació de la petita història del laboratori i la seva creació. Tot seguit el primer producte amb presentar va ser el PHARYSOL, segons el ponent el primer antiviral tòpic, antibacterià i expectorant que existeix al mercat. Creat amb productes naturals, amb bon gust a mel i es pot començar l'aplicació a partir dels 3 anys. L'aplicació és de 4 pulveritzacións, tres cops al dia.
El segon producte, va presentar el PHARYSOLSINUS, indicat pel tractament de la rinosinusitis, un descongestionant nasal, antiviral, sense vasoconstricors.L'aplicació quatre cops al dia i els primers símptomes de millora poden aparèixer al quart d'hora. També el poden aplicar a partir dels tres anys ja que la base de la seva producció són els productes totalment naturals.
El darrer producte que va presentar ha estat l'ORALHERP, indicat per l'herpes llavial sobretot amb ferida oberta. La presentació de l'ORALHERP va estar acompanyada d'un vídeo explicatiu. Els resultats apareixen als quatre dies de l'aplicació, no té efectes secundaris i es pot aplicar també a partir dels tres anys.
Uncop acabada l'explicació vam gaudir un refigeri ofert pel laboratori. La sessió va durar aproximadament una hora.

 
05NOV12

8 NOVEMBRE XERRADA AMB LABORATORI RE:VA HEALTH

 RE:VA HEALTH ens oferirà dijous 8 de novembre a les 21.00h, dintre les xerrades que ens fan els laboratoris farmacèutics, a l'Hotel NH de Girona ciutat, la xerrada "INNOVACIÓ EN EL TRACTAMENT DE LES PATOLOGIES LLEUS EN LA FARMÀCIA".La xerrada tractarà bàsicament sobre els productes sanitaris amb una manera d'acció única pel tractament del dolor de coll, congestió nasal i rinosinusitis, i l'hèrpes llavial.

 Confirmar l'assistència abans del dia 7 a les 15.h pels mitjans habituals, o bé per telèfon 667717312, o bé mitjançant correu electrònic ataafgirona@gmail.com.

 Sabem que la confirmació de la xerrada hi ha hagut poc temps, el Laboratori era la única data lliure que tenia per la qual cosa sempre que se'ns ofereix una xerrada formativa creiem que l'hem d'acceptar. Esperem que, malgrat sigui un temps relativament just, assistiu a la xerrada.

 

 
16OCT12

XERRADA DIA 25 OCTUBRE.LABORATORI NOVARTIS


El LABORATORI NOVARTIS ens ofereix la pròxima xerrada que tindrà lloc el proper dia 25 d'octubre, dijous, a les 21.h a l'Hotel NH de la ciutat de Girona.

Aquest cop el tema serà "CUIDAR LA PELL DURANT L'EMBARÀS I CONGESTIÓ NASAL DELS NADONS".

S'ha de confirmar l'assistència abans del dia 23 octubre pels mitjans habituals, o bé telèfon 667717312, o bé per correu electrònic ataafgirona@gmail.com, sempre deixant nom i cognoms del soci assistent.


 
29JUN12

TALLER SOBRE RISOTERÀPIA EL 12 JULIOL

TALLER DE  RISOTERAPIA

DIJOUS  12- JULIOL 20:30-22.30HOTEL AC PALAU DE BELLAVISTA
(Pujada Dels Polvorins 17004) GIRONA

(Después del taller estáis invitad@s a un cocktail que celebraremos en el mismo hotel)

INSCRIPCIONS E INFO: IRATXE iratxediaz@yahoo.es  687 408 393 PLACES LIMITADES!!!  

NOTA IMPORTANT!!!! Aquest taller només està dirigit a les farmàcies de Girona ciutat de principi, segons ha informat el Laboratori Davur.

 

 
13JUN12

XERRADA SOBRE EL PROTECTOR SOLAR BIOLÒGIC

 El Laboratori EUCERIN ens donarà pel pròxim dia 20 de JUNY (dimecres) a les 21.00h la darrera xerrada abans de les vacances d'estiu que tindrà lloc a l'Hotel NH de la ciutat de Girona que tractarà sobre els PROTECTORS SOLARS BIOLÒGICS que distribueix el mateix laboratori. La xerrada la portarà a terme el Dr.Juan Arenas, Assessor Mèdic d'Eucerin.

 Com és tradicional i com es tracta de la darrera xerrada abans de les vacances d'estiu, la piscina de l'Hotel NH romandrà oberta per a qui vulgui prendre el primer bany. Se servirà tot seguit un pica-pica al mateix hotel.

 Per a confirmar l'assistència s'ha de fer abans del dia 18 de juny per les vies habituals, o bé mitjançant el correu ataafgirona@gmail.com o bé per telèfon 667717312.


 
11JUN12

Menarini

AMENARINI CANVIA EL LLOC DE LA XERRADA EL DIA 14 DE JUNY

 La xerrada del dia 14 de juny que tindrà com a tema ELS ANTIHISTAMÍNICS I EL DOLOR, que patrocina el Laboratori Menarini, ha canviat de lloc. Finalment es farà al PARC CIENTÍFIC TECNOLÒGIC DE L'UNIVERSITAT DE GIRONA a les 21.00 hores.

 La confirmació per l'assistència s'ha de fer abans del dia 12 de juny a les 15.00h. al correu electrònic de l'ATAAF ataafgirona@gmail.com o bé al telèfon 667717312.

 

 
01JUN12

Menarini

ÚLTIMA XERRADA ABANS ESTIU.GRUP MENARINI

 La darrera xerrada abans de l'estiu, el GRUPO MENARINI ens ofereix per a tots els nostres socis la xerrada sobre Antihistamínics i el dolor que tindrà lloc el dia 14 DE JUNY (dijous) a les 21.00 h a l'auditori de LA CAIXA situat a la PLAÇA POETA MARQUINA (davant el Bar Nuria) de la ciutat de Girona.

 La confirmació per assistir a la xerrada és abans del dia 12 a les 15.00 hores mitjançant o bé el correu electrònic de l'associació ataafgirona@gmail.com o bé el telèfon 667717312.

 Ens consta que és la primera vegada que aquest laboratori ens ofereix una xerrada i volem el màxim nombre de socis per a despedir la temporada abans de l'estiu.

Enantyum

 
16MAI12

Tabac

LA CESSACIÓ TABÀTICA EN LA FARMÀCIA

 Amb la col.laboració del GRUP HEFAME, i per als seus socis, la importància de l'oficina de farmàcia en la cessació tabàquica serà la ponència que oferirà la Sra.Marta Banqué Navarro (adjunta a l'unitat del tabaquisme en l'Hospital Universitari de Bellvitge)  el prpoxim dia 24 DE MAIG (dijous) la qual abordarà el tema de forma dinàmica abordant els següents aspectes:
   -Prevalença del tabaquisme.
   -FAES de l'addicció.
   -Les 5 A's.
   -Tractaments actuals eficaços.

 S'aprofitarà la reunió per a posar a disposició del que vulgui material divers per a la campanya DIA SENSE FUM, del proper 31 de maig.

 La xerrada va dirigida tan a farmacèutics com auxiliars i tècnics.
 La xerrada, que serà amb col.laboració amb el GRUP HEFAME serà el següent dia i hora.
 De 14 a 16.30 hores, prèviament a la jornada s'oferirà un còctel de 14.00 a 14.30h.
 El lloc de la xerrada el COL.LEGI OFICIAL DE FARMACÈUTICS DE GIRONA (carrer Ultònia nº13, 2on pis, Girona).
 Es demana que tots aquells companys que treballin amb el GRUP HEFAME i vulguin confirmar l'assistència ho podeu fer al telèfon 647376842 (Caro Bos)  o bé comunicar-ho directament al GRUP HEFAME.

 

 
04MAI12

MyLan

LA DEPRESSIÓ PRÒXIMA XERRADA EL 17 DE MAIG

 Seguim amb la formació. Convoquem a tots els socis a la xerrada-col.loqui que tindrà lloc el proper dia 17 DE MAIG (dijous) a partir de les 21.00 h a l'HOTEL NH DE GIRONA que sota el patrocini del Laboratori Mylan, tindrà com a tema "LA DEPRESSIÓ".

 La ponent serà la Dra. Carme Mariscot, psiquiatre del CSM Girona i del Cap de Banyoles. Un cop finalitzi la xerrada el laboratori ens oferirà per a tots els assistents un pica-pica.

 Per a tots aquells socis que estigueu interessats en assistir, preguem ho CONFIRMEU ABANS DEL DIA 15 DE MAIG per efectes d'organització i es pot fer mitjançant el telèfon 667 717 312 o bé enviant correu a ataafgirona@gmail.com indicant el nom i cognoms.

MyLan

 
28MAR12

PRANARÔM

PRANARÔM ENS CONVIDA EL 19 D'ABRIL

 El proper dijous 19 d'abril el Laboratori PRANARÔM ens convida a tots els socis, a una xerrada que sota el títol AROMETERÀPIA CIENTÍFICA I APLICACIONS PRÀCTIQUES PRIMAVERA - ESTIU, tindrà lloc a l'HOTEL COSTABELLA  de Girona a partir de les 21.00 hores. L'esmentat hotel està situat just davant l'Hospital Josep Trueta de Girona. Visiteu la pàgina web www.hotelcostabella.com i us indicarà la situació exacte.

 El termini de temps per apuntar-nos és fins el dia 17 d'abril a les 15.00 hores i es pot fer per les vies habituals de confirmació a les xerrades, o bé mitjançant el telèfon 667717312 o bé la nostra adreça ataafgirona@gmail.com.

 La Sra. Laura Mestres , serà la ponent de la xerrada, llicenciada en farmàcia i ciència i tecnologia dels aliments i amb més de 10 anys d'experiència en l'estudi i la difusió de les aplicacions terapèutiques dels olis essencials. A més a més és la responsable de formació del Laboratori PRANARÔM ESPAÑA.

 Es preveu que la formació tingui una durada de dues hores i el temaria que seguirem serà el següent:

* Especialitats PRANARÔM primavera-estiu. Indicacions, posologies, vendes creuades.

 * El temari:

 - Introducció a l'aromateràpia científica.

- Allergoforce.

- Aromalgic oli i spray.

- Rosa Mosqueta, ús tòpic i oral.

- Oleocaps números 6,7, i 8.

- Pranadraine.

- Circularom.

- Friccions: Fonginarom, Flamarom.

- Help Sprays: SOS insectes, mareig-transport i stress.

- Labiarom.

 

Pranarôm International és un laboratori familiar que s'ha forjat un lloc de líder de l'aromateràpia científica. Amb seu a Bèlgica, Pranarôm International és una rigorosa referència en matèria d'olis essencials de qualitat quimiotipada a tot Europa així com arreu del món on es distribueixen els seus productes d'aromateràpia.

 

 
13MAR12

Goibi

22 MARÇ, PEDICULOSI CAPIL.LAR

 Convidem a tots els socis a la xerrada que per gentilesa del Laboratori CINFA ens oferirà el pròper dijous dia 22 març que sota el títol "PEDICULOSI CAPIL.LAR" tindrà lloc a partir de les 21.h. a l'Hotel NH de Girona.

 La confirmació per assistir a la xerrada es pot fer per les vies habituals o bé enviant un correu a www.ataafgirona.cat o bé telefonant al número: 667 717 312.

 El darrer dia per la confirmació el dimarts dia 20 de març.

 
09FEB12

Omron

EL DIA 23 DE FEBRER NOVA XERRADA

 El laboratori OMRON ens obsequia pel dia 23 de febrer, dijous, a les 21.00 hores a l'Hotel NH de Girona, carrer Joan Pons 1 de Girona, una xerrada per als nostres socis i companys que tractarà sobre la TENSIÓ ARTERIAL. El darrer dia per apuntar-vos és el dia 17 de febrer a les 15.00h. Podeu apuntar-vos per dues vies de contacte, o bé per telèfon al 667717312 o bé per correu electrònic a l'adreça www.ataafgirona.cat.

Tensiometro Omron

 

 
23GEN12

ISDIN

DIJOUS 26 XERRADA LABORATORI ISDIN

 El proper dia 26, dijous, el Laboratori ISDIN ens convida a una xerrada que tractarà el tema de les ATOPIES. La xerrada tindrà lloc a l'Hotel NH de Girona i la cita és a les 21.h.

 Un cop finalitzi la xerrada tindrem l'oportunitat de gaudir d'un pica-pica per a tots els assistents.

 La confirmació per l'assistència preguem sigui abans del dimecres 25 al telèfon de l'Associació 667717312 o bé mitjançant el correu electrònic www.ataafgirona.cat. Esperem la vostra assistència.

ISDIN

 
12GEN12

pfizer

PFIZER ENS CONVIDA A UNA XERRADA INFORMATIVA

 El Laboratori Pfizer convida a tots els Tècnics i Auxiliars de Farmàcia a una xerrada informativa on es parlarà sobre l'afectació a l'oficina de farmàcia del nou Real Decret Llei 09/2011 a més a més de presentar una pàgina web sobre el tabaquisme que permetrà tenir un contacte directe amb la Unitat de Preventiva de l'Hospital de Bellvitge. També per a tots els assistents se'ls hi oferirà una aplicació per a iPhone o iPad d'actualització farmacèutica.

Champix

 La xerrada tindrà lloc el proper dia 26 de gener (dijous) a les 13.30h i se celebrarà al Parc Tecnològic de Girona, edifici Narcís Monturiol, Pic de Peguera, 15- La Creueta. Prèviament a la reunió ser servirà a tots els assistents un dinar tipus bufet.

 Cal confirmar l'assistència a la xerrada a qualsevol membre de l'equip Pfizer de Girona:

 Caro Bos      -      647 376 842
 Rosa Madrià   -   677 926 422
 Sandra Collazo - 677 926 419
 Xavi Martí      -      670 917 620

 

 
13DES11

asamblea

19 DESEMBRE, ORDRE DEL DIA ASSEMBLEA DEL NADAL

 Girona, 12 desembre 2.011

 Benvolgut company/a

 El dilluns dia 19 de desembre, tindrà lloc la nostra Assemblea Ordinària de Nadal en el Hotel NH de Girona (plaça de Braus- Cap Güell)

 1ªConvocatoria: 21:00 h.

 2ªConvocatoria: 21:30 h.

 ORDRE DEL DIA:

 -       Benvinguda als assistents

 -       Lectura i aprovació Acta anterior si s’escau

 -       Informe Tresoreria

 -       Estat del Conveni

 -       Loteria

 -       Informe del President

 -       Precs i preguntes Acaba l’Assemblea, tindrà lloc com cada any el tradicional Sopar de Nadal i el sorteig d’uns lots de Nadal, Per inscriure’t cal fer-ho per:

 TELEFÒN .................... 972-213193 -667717312

 EMAIL...........................ataafgirona@gmail.com

 LA DATA LÍMIT PER INSCRIPCIONS SERÀ EL DIA 15 DESEMBRE A LES 15H.

 Aquest any com ja és tradició, el sopar es GRATÜIT i exclusiu pel Soci. Us agriríem que ens aviseu, si no podeu assistir, 48 h abans per tal de comunicar-ho al Restaurant.

 A les 21h farem entrega dels medicaments a l’associació COMAJUDA pel Tercer Mon

 LA JUNTA

 
02DES11

Arkochim

14 DESEMBRE INVITACIÓ DEL LABORATORI ARCOCHIM

 Ell laboratoris Arkochim "Grup Arkopharma", tenen el plaer de convidar-vos a la conferècnia de Fitoterapia que impartiran Eva Mª Magro i Loli Marín, farmacèutiques especialistes del departament de Formació, dacord al següent tema:

"Augmenta lese teves defenses... naturalment"

Lloc: Hotel NH Girona
C/. Joan Pons, 1
17001 Girona

Dia: 14 de desembre de 2011
Hora: 21h

 CONFIRMAR LA INSCRIPCIÓ per correu electrònic ataafgirona@gmail.com o bé també es pot fer per telèfon 667 717 312.

Descarregueu i imprimiu-vos la següent invitació: INVITACIÓ

 Al finalitzar es servirà un refrigeri

 

 
02NOV11

Obesitat 

10 NOVEMBRE - OBESITAT I PROGRAMA DE RECOLZAMENT A LA FARMÀCIA

 Us esperem el 10 de novembre a les 21h al Hotel Melià de Girona xerrada patrocinada pels laboratoris Nestlè

TEMA: Obesitat i programa de recolzament a la farmàcia.

Després gaudirem d'un pica-pica.

Confirma l'assistència abans del 8 de novembre.

 

Us esperem!!

 
11OCT11

pierre

XERRADA, CAIGUDA DELS CABELLS I ALOPÈCIA

 El pròxim DIMECRES 19 OCTUBRE tornem a tenir una xerrada per a tots els nostres companys.

 Un cop tancat el ja tradicional Hotel Fornells Park, hem hagut de portar les nostres xerradas a un altre lloc que esperem ens sigui satisfactoria per a tots nosaltres.

 La xerrada la patrocina el laboratori PIERRE FABRE i tractarà sobre el tema "CAIGUDA DE CABELLS I ALOPÈCIA".

 Tindrà lloc a l'HOTEL NH DE GIRONA (situat davant del Cap Güell de Girona), lloc on abans hi havia la Plaça de Braus, al carrer Joan Pons, 1 de Girona.

 La ponent estarà a càrrec de SARA PALACIOS i un cop finalitzi gaudirem d'un àpat.

 CONFIRMAR LA INSCRIPCIÓ ABANS DEL DILLUNS 17 D''OCTUBRE per correu electrònic ataafgirona@gmail.com o bé també es pot fer per telèfon 667 717 312.

 ANIMEU-VOS I TORNEM A GAUDIR EN FAVOR DE LA NOSTRA FORMACIÓ ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 US ESPEREM!

 

 
08SET11

Tabaquisme

13 SETEMBRE XERRADA SOBRE EL TABAQUISME

L'Associació de Tècnics/Auxiliars i Ajudants de Farmàcia juntament amb el Laboratori PFIZER ens plau convidar-vos a una xerrada sobre TABAQUISME que celebrarem el promer DIMARTS 13 DE SETEMBRE a l'Hotel Carlemany de la ciutat de Girona, a les 14.30 hores.

En aquesta xerrada estan convidades totes les persones que treballen a la farmàcia i que hi vulguin assistir (titular, farmacèutics, tècnics, auxiliars etc.).

En acabar hi haurà un dinar en forma de pica-pica.

Agraïriem confirmar l'assistència a la Sra. Carolina al telèfon 647376842.

Us hi esperem.

(Us adjuntem la invitació corresponent amb les dades dels ponents.).

 
16JUN11

img

ÚLTIMA XERRADA, ELS SOLARS

 L'Hotel Fornells Park va ser el lloc on vam celebrar la darrera xerrada de la temporada abans dels mesos d'estiu. Ara es farà una parada de dos mesos fins que es reprengui el proper mes de setembre on ja hi ha pràcticament tancat l'acord amb un laboratori per a continuar les xarrades de formació.

Els Solars, ofert pel Laboratori La Roche-Posay va ser el tema d'aquesta darrera xerrada el qual han assistit 45 companys d'arreu de les nostres comarques.

La xerrada va estar donada per Beatriz Martin, cap de formació del laboratori i es basà sobretot en parlar de la gama Anthelios pel que fa al proceés d'elaboració, condicions en què s'ha de donar, la fotoprotecció, recomanació sobre l'aplicació i presentació de la gama cara a la temporada estiuenca.

Un cop acabada la xerrada, vam gaudir d'un esplèndic còctel i com es tradició cada any algún que d'altre company va gaudir d'una banyada a la piscina del mateix hotel.

Aquesta ha estat la darrera xerrada de la temporada. Ara es farà una parada per gaudir de l'estiu i al setembre tornarem a l'activitat formativa on ja s'ha parlat amb algún laboratori per a tornar a remprendre la formació.

Xavi R.

 

 
16JUN11

salvador

UN SENTIT HOMENATGE PER EL COMPANY SALVADOR

 Durant la passada assemblea del dia 12, la Junta va creure oportú en nom de tots els companys socis de l'Ataaf, oferir un merescut homenatge al nostre company Salvador Sunyer, pel que significa dintre la societat saltenca en particular i gironina en general. Al final de l'assemblea és quan vam tenir l'acte, el qual va rebre un quadre pintat per  Lluís Mateu en que surt juntament amb la seva muller Carme. Salvador va donar amb emoció un sentides paraules d'agraïment.

Xavi R.

 
10JUN11

roche

Benvolgut company/a

 Ja està arribant l'estiu i com cada any, en el mes de juny fem la última xerrada abans de començar vacances.

 Aquesta la portarem a terme el dia 16 JUNY  al Fornells Park a les 21h. Gaudirem d'una  xerrada patrocinada pels Laboratoris Roche-Posay, el tema:  

- SOLARS

 Us podeu apuntar abans del dia 14 de juny via e-m@il o al telèfon 972 213 193.

 Com ja sabeu la tradició és banyar-nos a la piscina de l'hotel. Us esperem. Una abraçada,

LA JUNTA
   
 
20MAI11

asamblea

Benvolgut company/a

   El proper dia 12 de JUNY, diumenge, tindrà lloc la nostra  56 Assemblea General la portarem a terme, aquest any al Restaurant “CAN TOSCA” de Canet d’Adri.

1ª Convocatoria: 11:30h.
2ª Convocatoria: 11:45h.

ORDRE DEL DIA:
- Benvinguda als assistents.
- Lectura i aprovació Acta anterior si s’escau.
- Informe Tresoreria.
- Estat del Conveni
- Informe del President .
- Precs i preguntes .
- Homenatge al Sr. Salvador Sunyer Aymerich .
- Acaba l’Assemblea, tindrà lloc com cada any el dinar de germanor i el sorteig de regals si escau i ball  fi de festa.

Per inscriure’t cal fer-ho per:
 
 TELEFÒN: 972 213 193 (Contestador automàtic)
 e-m@il:
ataafgirona@gmail.com

LA DATA LÍMIT PER INSCRIPCIONS SERÀ EL DIA 9 DE JUNY A LES 15H.

PREUS:

SOCI:                           GRATUIT
ACOMPANYANT:       40€
NENS:                          20€  

S’HA DE FER L’ INGRES ABANS DEL DIA 9 AL Nº DE COMPTE:

LA CAIXA  2100 8188912300029053

Important:
 A l’hora de fer l’ ingrés posar el nom del soci (no el nom del acompanyant).
 Per els acompanys aquest any  preparat una cosa especial al mateix restaurant.

LA JUNTA
 
04ABR11

cosmetic

Benvolgut company/a

Benvolguts companys us comuniquem que el proper DIJOUS 14 D'ABRIL portarem a terme una xerrada que creiem que es molt interessant . La portarem ha terme a  les 21h al Fornells Parck. Seguidament gaudirem d'un pica-pica.

 El laboratori es PH5 EUCERIN I EL PONENT DR. ARENAS

 Tema : COSMÈTICA HOME-MEN

 Confirma  abans del dia 13 a les 15H .Es pot fer via e.mail ataafgirona@gamil.com o al telefon de l'Associació 667717312

LA JUNTA

 

 
14MAR11

cosmetic

Benvolgut company/a

Aquest mes tenim 2 xerrades al Fornells Park

 22 de març

Productes  PFIZER a les 21h

Ponent: Jesús Gòmez

31 de març

Laboratoris MERCK a les 21h

Confirma la teva  assistència abans del dia 18 març tan si es per una xerrada o totes dues al telèfon: 667 717 312

Us esperem

LA JUNTA

 

 
21FEB11

cosmetic

Benvolgut company/a

Aquest any l Associació us vol portar a MADRID els dies  2 i 3 d’ Abril

Aquest viatge es exclusiu pels socis,  places limitades a 40 socis, per ordre de trucada i vol reservat, el nostre itinerari es el següent:

 

Proposem:

DISSABTE

Sortí de l’aeroport de Girona a les 14:40 amb el vol nº FR 5473 de Raynair , cada persona s’ha d’agafar el bitllet per Internet, de totes maneres si algú vol agafar un altre vol, ens trobarem a les 18:00h al “Km 0 “ de la Puerta del Sol.

18:00h Trobada al Km 0 per anar a la Pensió  Centro Sol  (al costat de la Puerta del Sol)

   - 20:30 h Trobada al Km 0

   - 21:00 h Sopar espectacle al GULAGULA

           Menú: Bufet lliure d’entrants

                        - 2º Plat a escollir

                        - Postres de la carta

                        - Cafè -Xupito i còctel

                      I acabarem amb un espectacle.

   - Nit lliura per Madrid

   - Dormir a la pensió Centro Sol

 

DIUMENGE:

   - 9:00 h esmorzar xocolata amb xurros

   - Dia lliure

   - Tornada a Girona a les 22:15h(hora sortida vol) vol nº FR5476   Raynair

 

El preu son 95€ per persona però només en pagareu 30€ la resta se’n fa càrrec l’ Associació.

L’associació pagarà : sopar- dormir i esmorzar

El soci pagarà: bitllet d’avió i dinar del diumenge  

 

Si estàs interessat trucar al telèfon 667 717 312 abans del 25 de Febrer per tal de fer les reserves. Horari 13h a 15h i 20h a 22h Xesca

 

L’ ingrés s’ha de fer abans del dia 3 de març al compte de “LA CAIXA”

Nº 2100 8188 91 2300029053

 

Tenim moltes ganes de pesar-ho be  per això us esperem animeu-vos...

 

LA JUNTA

 

 
02FEB11

cosmetic

Benvolgut company/a

El dia 9 de FEBRER  (dimecres) a les 21h al Fornells Park portarem a terme una xerrada dels Laboratoris Indas .

El tema: INCONTINENCIA URINÀRIA

Els ponents seràn: Fernando Portolés i Mar Ribot

S'ha de confirmà l'assitencia abans del dilluns 7 de Febrer

Ho podeu fer per e-m@il: ataafgirona@gmail.com o al telefon 972 213 193

LA JUNTA

 

 
  Històric 2013 2012 2011 2010 2009