ATAAF Girona XERRADES INFORMATIVES
09NOV12

BONA ACULLIDA EN LA XERRADA DEL LABORATORI RE:VA HEALTH

Bona acullida va tenir la darrera xerrada oferta pel Laboratori RE:VA vist el poc temps que es va anunciar per la mateixa disponibilitat del Laboratori. L'assistència de 30 socis a l'Hotel NH de la ciutat de Girona, evidencia que tenim interès en seguir formant-nos i informant-nos professionalment.

La xerrada va ser donada per Antoni Trobat, director de Marqueting de RE:VA, laboratori molt jove ja que va ser fundat el setembre del 2011.

La xerrada es va centrar en la presentació i explicació de tres productes, PHARYSOL, antiviral tòpic, PHARYSOLSINUS, per la rinosinusitis i l'ORALHERP, crema llavial per la curació de l'herpes.

La xerrada va començar quinze minuts tard de l'horari habitual i va començar amb l'explicació de la petita història del laboratori i la seva creació. Tot seguit el primer producte amb presentar va ser el PHARYSOL, segons el ponent el primer antiviral tòpic, antibacterià i expectorant que existeix al mercat. Creat amb productes naturals, amb bon gust a mel i es pot començar l'aplicació a partir dels 3 anys. L'aplicació és de 4 pulveritzacións, tres cops al dia.
El segon producte, va presentar el PHARYSOLSINUS, indicat pel tractament de la rinosinusitis, un descongestionant nasal, antiviral, sense vasoconstricors.L'aplicació quatre cops al dia i els primers símptomes de millora poden aparèixer al quart d'hora. També el poden aplicar a partir dels tres anys ja que la base de la seva producció són els productes totalment naturals.
El darrer producte que va presentar ha estat l'ORALHERP, indicat per l'herpes llavial sobretot amb ferida oberta. La presentació de l'ORALHERP va estar acompanyada d'un vídeo explicatiu. Els resultats apareixen als quatre dies de l'aplicació, no té efectes secundaris i es pot aplicar també a partir dels tres anys.
Uncop acabada l'explicació vam gaudir un refigeri ofert pel laboratori. La sessió va durar aproximadament una hora.

 
05NOV12

8 NOVEMBRE XERRADA AMB LABORATORI RE:VA HEALTH

 RE:VA HEALTH ens oferirà dijous 8 de novembre a les 21.00h, dintre les xerrades que ens fan els laboratoris farmacèutics, a l'Hotel NH de Girona ciutat, la xerrada "INNOVACIÓ EN EL TRACTAMENT DE LES PATOLOGIES LLEUS EN LA FARMÀCIA".La xerrada tractarà bàsicament sobre els productes sanitaris amb una manera d'acció única pel tractament del dolor de coll, congestió nasal i rinosinusitis, i l'hèrpes llavial.

 Confirmar l'assistència abans del dia 7 a les 15.h pels mitjans habituals, o bé per telèfon 667717312, o bé mitjançant correu electrònic ataafgirona@gmail.com.

 Sabem que la confirmació de la xerrada hi ha hagut poc temps, el Laboratori era la única data lliure que tenia per la qual cosa sempre que se'ns ofereix una xerrada formativa creiem que l'hem d'acceptar. Esperem que, malgrat sigui un temps relativament just, assistiu a la xerrada.

 

 
16OCT12

XERRADA DIA 25 OCTUBRE.LABORATORI NOVARTIS


El LABORATORI NOVARTIS ens ofereix la pròxima xerrada que tindrà lloc el proper dia 25 d'octubre, dijous, a les 21.h a l'Hotel NH de la ciutat de Girona.

Aquest cop el tema serà "CUIDAR LA PELL DURANT L'EMBARÀS I CONGESTIÓ NASAL DELS NADONS".

S'ha de confirmar l'assistència abans del dia 23 octubre pels mitjans habituals, o bé telèfon 667717312, o bé per correu electrònic ataafgirona@gmail.com, sempre deixant nom i cognoms del soci assistent.


 
29JUN12

TALLER SOBRE RISOTERÀPIA EL 12 JULIOL

TALLER DE  RISOTERAPIA

DIJOUS  12- JULIOL 20:30-22.30HOTEL AC PALAU DE BELLAVISTA
(Pujada Dels Polvorins 17004) GIRONA

(Después del taller estáis invitad@s a un cocktail que celebraremos en el mismo hotel)

INSCRIPCIONS E INFO: IRATXE iratxediaz@yahoo.es  687 408 393 PLACES LIMITADES!!!  

NOTA IMPORTANT!!!! Aquest taller només està dirigit a les farmàcies de Girona ciutat de principi, segons ha informat el Laboratori Davur.

 

 
13JUN12

XERRADA SOBRE EL PROTECTOR SOLAR BIOLÒGIC

 El Laboratori EUCERIN ens donarà pel pròxim dia 20 de JUNY (dimecres) a les 21.00h la darrera xerrada abans de les vacances d'estiu que tindrà lloc a l'Hotel NH de la ciutat de Girona que tractarà sobre els PROTECTORS SOLARS BIOLÒGICS que distribueix el mateix laboratori. La xerrada la portarà a terme el Dr.Juan Arenas, Assessor Mèdic d'Eucerin.

 Com és tradicional i com es tracta de la darrera xerrada abans de les vacances d'estiu, la piscina de l'Hotel NH romandrà oberta per a qui vulgui prendre el primer bany. Se servirà tot seguit un pica-pica al mateix hotel.

 Per a confirmar l'assistència s'ha de fer abans del dia 18 de juny per les vies habituals, o bé mitjançant el correu ataafgirona@gmail.com o bé per telèfon 667717312.


 
11JUN12

Menarini

AMENARINI CANVIA EL LLOC DE LA XERRADA EL DIA 14 DE JUNY

 La xerrada del dia 14 de juny que tindrà com a tema ELS ANTIHISTAMÍNICS I EL DOLOR, que patrocina el Laboratori Menarini, ha canviat de lloc. Finalment es farà al PARC CIENTÍFIC TECNOLÒGIC DE L'UNIVERSITAT DE GIRONA a les 21.00 hores.

 La confirmació per l'assistència s'ha de fer abans del dia 12 de juny a les 15.00h. al correu electrònic de l'ATAAF ataafgirona@gmail.com o bé al telèfon 667717312.

 

 
01JUN12

Menarini

ÚLTIMA XERRADA ABANS ESTIU.GRUP MENARINI

 La darrera xerrada abans de l'estiu, el GRUPO MENARINI ens ofereix per a tots els nostres socis la xerrada sobre Antihistamínics i el dolor que tindrà lloc el dia 14 DE JUNY (dijous) a les 21.00 h a l'auditori de LA CAIXA situat a la PLAÇA POETA MARQUINA (davant el Bar Nuria) de la ciutat de Girona.

 La confirmació per assistir a la xerrada és abans del dia 12 a les 15.00 hores mitjançant o bé el correu electrònic de l'associació ataafgirona@gmail.com o bé el telèfon 667717312.

 Ens consta que és la primera vegada que aquest laboratori ens ofereix una xerrada i volem el màxim nombre de socis per a despedir la temporada abans de l'estiu.

Enantyum

 
16MAI12

Tabac

LA CESSACIÓ TABÀTICA EN LA FARMÀCIA

 Amb la col.laboració del GRUP HEFAME, i per als seus socis, la importància de l'oficina de farmàcia en la cessació tabàquica serà la ponència que oferirà la Sra.Marta Banqué Navarro (adjunta a l'unitat del tabaquisme en l'Hospital Universitari de Bellvitge)  el prpoxim dia 24 DE MAIG (dijous) la qual abordarà el tema de forma dinàmica abordant els següents aspectes:
   -Prevalença del tabaquisme.
   -FAES de l'addicció.
   -Les 5 A's.
   -Tractaments actuals eficaços.

 S'aprofitarà la reunió per a posar a disposició del que vulgui material divers per a la campanya DIA SENSE FUM, del proper 31 de maig.

 La xerrada va dirigida tan a farmacèutics com auxiliars i tècnics.
 La xerrada, que serà amb col.laboració amb el GRUP HEFAME serà el següent dia i hora.
 De 14 a 16.30 hores, prèviament a la jornada s'oferirà un còctel de 14.00 a 14.30h.
 El lloc de la xerrada el COL.LEGI OFICIAL DE FARMACÈUTICS DE GIRONA (carrer Ultònia nº13, 2on pis, Girona).
 Es demana que tots aquells companys que treballin amb el GRUP HEFAME i vulguin confirmar l'assistència ho podeu fer al telèfon 647376842 (Caro Bos)  o bé comunicar-ho directament al GRUP HEFAME.

 

 
04MAI12

MyLan

LA DEPRESSIÓ PRÒXIMA XERRADA EL 17 DE MAIG

 Seguim amb la formació. Convoquem a tots els socis a la xerrada-col.loqui que tindrà lloc el proper dia 17 DE MAIG (dijous) a partir de les 21.00 h a l'HOTEL NH DE GIRONA que sota el patrocini del Laboratori Mylan, tindrà com a tema "LA DEPRESSIÓ".

 La ponent serà la Dra. Carme Mariscot, psiquiatre del CSM Girona i del Cap de Banyoles. Un cop finalitzi la xerrada el laboratori ens oferirà per a tots els assistents un pica-pica.

 Per a tots aquells socis que estigueu interessats en assistir, preguem ho CONFIRMEU ABANS DEL DIA 15 DE MAIG per efectes d'organització i es pot fer mitjançant el telèfon 667 717 312 o bé enviant correu a ataafgirona@gmail.com indicant el nom i cognoms.

MyLan

 
28MAR12

PRANARÔM

PRANARÔM ENS CONVIDA EL 19 D'ABRIL

 El proper dijous 19 d'abril el Laboratori PRANARÔM ens convida a tots els socis, a una xerrada que sota el títol AROMETERÀPIA CIENTÍFICA I APLICACIONS PRÀCTIQUES PRIMAVERA - ESTIU, tindrà lloc a l'HOTEL COSTABELLA  de Girona a partir de les 21.00 hores. L'esmentat hotel està situat just davant l'Hospital Josep Trueta de Girona. Visiteu la pàgina web www.hotelcostabella.com i us indicarà la situació exacte.

 El termini de temps per apuntar-nos és fins el dia 17 d'abril a les 15.00 hores i es pot fer per les vies habituals de confirmació a les xerrades, o bé mitjançant el telèfon 667717312 o bé la nostra adreça ataafgirona@gmail.com.

 La Sra. Laura Mestres , serà la ponent de la xerrada, llicenciada en farmàcia i ciència i tecnologia dels aliments i amb més de 10 anys d'experiència en l'estudi i la difusió de les aplicacions terapèutiques dels olis essencials. A més a més és la responsable de formació del Laboratori PRANARÔM ESPAÑA.

 Es preveu que la formació tingui una durada de dues hores i el temaria que seguirem serà el següent:

* Especialitats PRANARÔM primavera-estiu. Indicacions, posologies, vendes creuades.

 * El temari:

 - Introducció a l'aromateràpia científica.

- Allergoforce.

- Aromalgic oli i spray.

- Rosa Mosqueta, ús tòpic i oral.

- Oleocaps números 6,7, i 8.

- Pranadraine.

- Circularom.

- Friccions: Fonginarom, Flamarom.

- Help Sprays: SOS insectes, mareig-transport i stress.

- Labiarom.

 

Pranarôm International és un laboratori familiar que s'ha forjat un lloc de líder de l'aromateràpia científica. Amb seu a Bèlgica, Pranarôm International és una rigorosa referència en matèria d'olis essencials de qualitat quimiotipada a tot Europa així com arreu del món on es distribueixen els seus productes d'aromateràpia.

 

 
13MAR12

Goibi

22 MARÇ, PEDICULOSI CAPIL.LAR

 Convidem a tots els socis a la xerrada que per gentilesa del Laboratori CINFA ens oferirà el pròper dijous dia 22 març que sota el títol "PEDICULOSI CAPIL.LAR" tindrà lloc a partir de les 21.h. a l'Hotel NH de Girona.

 La confirmació per assistir a la xerrada es pot fer per les vies habituals o bé enviant un correu a www.ataafgirona.cat o bé telefonant al número: 667 717 312.

 El darrer dia per la confirmació el dimarts dia 20 de març.

 
09FEB12

Omron

EL DIA 23 DE FEBRER NOVA XERRADA

 El laboratori OMRON ens obsequia pel dia 23 de febrer, dijous, a les 21.00 hores a l'Hotel NH de Girona, carrer Joan Pons 1 de Girona, una xerrada per als nostres socis i companys que tractarà sobre la TENSIÓ ARTERIAL. El darrer dia per apuntar-vos és el dia 17 de febrer a les 15.00h. Podeu apuntar-vos per dues vies de contacte, o bé per telèfon al 667717312 o bé per correu electrònic a l'adreça www.ataafgirona.cat.

Tensiometro Omron

 

 
23GEN12

ISDIN

DIJOUS 26 XERRADA LABORATORI ISDIN

 El proper dia 26, dijous, el Laboratori ISDIN ens convida a una xerrada que tractarà el tema de les ATOPIES. La xerrada tindrà lloc a l'Hotel NH de Girona i la cita és a les 21.h.

 Un cop finalitzi la xerrada tindrem l'oportunitat de gaudir d'un pica-pica per a tots els assistents.

 La confirmació per l'assistència preguem sigui abans del dimecres 25 al telèfon de l'Associació 667717312 o bé mitjançant el correu electrònic www.ataafgirona.cat. Esperem la vostra assistència.

ISDIN

 
12GEN12

pfizer

PFIZER ENS CONVIDA A UNA XERRADA INFORMATIVA

 El Laboratori Pfizer convida a tots els Tècnics i Auxiliars de Farmàcia a una xerrada informativa on es parlarà sobre l'afectació a l'oficina de farmàcia del nou Real Decret Llei 09/2011 a més a més de presentar una pàgina web sobre el tabaquisme que permetrà tenir un contacte directe amb la Unitat de Preventiva de l'Hospital de Bellvitge. També per a tots els assistents se'ls hi oferirà una aplicació per a iPhone o iPad d'actualització farmacèutica.

Champix

 La xerrada tindrà lloc el proper dia 26 de gener (dijous) a les 13.30h i se celebrarà al Parc Tecnològic de Girona, edifici Narcís Monturiol, Pic de Peguera, 15- La Creueta. Prèviament a la reunió ser servirà a tots els assistents un dinar tipus bufet.

 Cal confirmar l'assistència a la xerrada a qualsevol membre de l'equip Pfizer de Girona:

 Caro Bos      -      647 376 842
 Rosa Madrià   -   677 926 422
 Sandra Collazo - 677 926 419
 Xavi Martí      -      670 917 620

 

 
  2013 2012 2011 2010 2009