ATAAF Girona XERRADES INFORMATIVES
13NOV13

26 DE NOVEMBRE, NOVA GENERACIÓ DE COL.LIRIS

 Benvolgut company/a el proper DIMARTS 26 de novembre portarem a terme una xerrada juntament amb els laboratoris ALCON.


Tema: Nova generació de COL.LIRIS- OFTALMOLOGIA

Lloc: Hotel CARLEMANY DE GIRONA, plaça Miquel Santaló.
Hora: 21 h

Confirmar . Abans del dijous 22 novembre

Confirmar o bé per correu electrònic ataafigorna@gmail.com o bé per telèfon al 667 717 312.

 
30MAI13

LA XERRADA D'ALMIRÓN AL PARC CIENTÍFIC DE GIRONA

 Per la xerrada que ens oferirà el laboratori Almirón hem canviat de lloc. Aquesta vegada ens translladarem al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Edifici Giroempren, auditori 3.

El tema serà "NOVA FÓRMULA ALMIRÓN ADVANCE". Es prega confirmar l'assistència perquè l'aforament és limitat. Recordatori: dia 6 de juny a les 21.00 hores.


 
08MAI13

Mylan

16 DE MAIG NOVA XERRADA

 El Laboratori Mylan i l'ATAAF conviden a tots els socis a una xerrada-col.loqui que tindrà lloc el pròxim dia 16 de maig (dijous) a l'Hotel URH de Girona ciutat. L'hora d'inici previst per les 21 hores.

El tema serà "ALZHEIMER" i serà donada per la Dra.CARME MARISCOT, psiquiàtra del CSM de girona i CAP de Banyoles.

Un cop finalitzi la xerrada el Laboratori Mylan ens obsequiarà amb un pica-pica per tots els assistents.

La confirmació per assistir a la xerrada finalitza el dia 13 a les 15.h. via correu electrònic o bé al telèfon 661 71 73 12.

 
04ABR13

XERRADA AMB PRANARÔM: PRÒXIM DIA 11 ABRIL

 L’aromateràpia científica es basa en la utilització dels olis essencials en la prevenció i millora de diverses patologies. Es recolza en la relació que hi ha entre les molècules aromàtiques presents als olis essenciales i les seves conegudes i demostrades accions terapèutiques.

 Degut a la gran complexitat i potència dels olis essencials és necessari adquirir uns coneixements bàsics abans de començar a fer-los servir amb finalitats terapèutiques.

 Amb aquesta xerrada es pretén que s’assoleixin aquestes bases i alhora donar a conèixer, de forma específica, els olis essencials indicats en la prevenció dels refredats i l’augment de les defenses tant en els adults com en nadons, així com la millora dels còlics del lactant. També s’explicaran les novetats per gestionar les al.lèrgies amb aromateràpia.

 
16GEN13

ROVI PRESENTA A GIRONA EL SEU CATÀLEG

 El DIJOUS 24 DE GENER a les 21.00 hores el LABORATORI ROVI ens obsequiarà amb una xerrada sota el tema "ELS NOSTRES FÀRMACS".

 La xerrada per a tots els nostres socis tindrà lloc al Restaurant "LA MASI DEL CABRIT", situat a Domeny, al costat de la fàbrica Nestlé i de l'antiga carretera d'Amer.

 http://www.lamasiadelcabrit.com/lamasia/page3/page3.html

 Un cop finalitzi la xerrada gaudirem d'un sopar per a tots els assistents. La data límit per apuntar-se és el dia 22 de gener a les 15:00h, o bé la confirmació per telèfon 667 717 312 o bé per correu electrònic ataafgirona@gmail.com.

 

 
  2013 2012 2011 2010 2009